top of page

GLASOASE: HET GANSE JAAR DOOR TERRASSEIZOEN

Lichtdoorlatend. Elegant. Luxe overkapping.

Zo haalt u de tuin naar binnen – met een glasoase creëert u een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Deze bestaat uit een terrasoverkapping die met behulp van profielloze glaselementen tot een ongeïsoleerde serre kan worden uitgebouwd. Dankzij de vele verschillende flexibele en vaste glazen zijelementen ontstaat een waaier aan combinatiemogelijkheden.

ELK SEIZOEN BUITEN ZITTEN. DAT IS GENIETEN!

Terrasplezier zelfs in de winter – met deze glazen buitenkamer bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan.

 

Deze terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen.

SUNLIGHT 07_AD DOPPIA.jpg

LEEF BUITEN...

Een glasoase is bewust niet luchtdicht geconstrueerd. De luchtcirculatie tussen de glaselementen helpt bij het opwarmen en reduceert condens. Indien gewenst kan u een passieve, permanente dakventilator in het dak integreren.

 

De glasoase wordt wordt veelal aangekleed met volautomatische textiel zonwering, ter preventie van schittering en extreme opwarming. 

 

De profielen van de glasoases bestaan uit niet-geïsoleerd aluminium. Goed doordacht, omdat ze hoge stabiliteit bieden, onderhoudsvriendelijk en stijlvol zijn,  maar bovenal zorgen voor een minimale belemmering van het uitzicht.

DE ULTIEME BESCHERMING...

Een glasoase maakt het mogelijk het terras veel langer te gebruiken dan met een zonnescherm.

 

De glaselementen van de glasoase laten zich, indien gewenst, op verschillende manieren openen. De multicomfort vouwwand biedt de hoogste flexibiliteit. Ze kan worden verschoven in vlakke of V-positie, om de hoek schuiven en naar links of rechts compleet openen. Vaak worden de glaselementen met vaste beglazing gecombineerd. 

De glasoase beschermt tegen wind. Ze warmt zich door de UV-stralen van het licht en directe zonnestralen, op koelere dagen, snel op. 

SUNLIGHT 03_SING AUTO.jpg

INSPIRATIE

Anchor 1

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Contactformulier voor het aanvragen van informatie, technisch advies of een vrijblijvende offerte

Ik wens meer informatie over CBC-terrrasoverkappingen met:

Dank voor uw mail! Onze experts in terrasoverkappingen zullen u spoedig contacteren.

bottom of page