top of page

CBC-ZWEMBADEN: MEESTERS IN ZWEMBADBOUW

Zwembaden op maat. Ontwerp, bouw, onderhoud.

Het bezitten van een zwembad betekent een compleet nieuwe dimensie in uw leven. Een levensstijl gevuld met genot, plezier en een gevoel van rijkdom. Een leven dat u doorbrengt bij uw prachtig geïnstalleerde zwembad in een stijlvolle tuin of binnenruimte. CBC-zwembaden is dé partner voor een zorgeloos bouwtraject en onderhoud van uw zwembad.

CBC IS UW GARANTIE VOOR

JARENLANG ZWEMPLEZIER

Een eigen zwembad is een reële meerwaarde voor je woning. Van welk zwembad je ook droomt, binnen of buiten, CBC-zwembaden realiseert die droom.   

Het maakt niet uit welk formaat zwembad je op het oog hebt. U kiest de lengte, breedte en diepte, en CBC bouwt jouw droomzwembad, inclusief alle technische vereisten en accessoires, tot op de centimeter precies!

CBC bouwt duurzame zwembaden en sluit voor haar realisaties geen compromissen op de kwaliteit.

COMPLETE AFWERKING

CBC-zwembaden levert totaalprojecten waarbij alle inbouwdelen zoals lampen, inspuiters, skimmers, jetstreams, leidingen, filterinstallaties, zwembadafdekking, trappen en andere accessoires worden ingebouwd.

Ook voor de randbetegeling, eventuele buitendouche en zelfs uw poolhouse bent u bij CBC aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvende gratis offerte op maat op maat of laat u inspireren in onze showroom in Begijnendijk.

UW ZWEMBAD HET GANSE JAAR

IN TOPCONDITIE.

Wie voor CBC kiest, kiest niet alleen voor een zorgeloos bouwtraject maar voor een onderhoudsservice die kwalitatief haar gelijke in de markt niet kent. 

Zowel voor het zomer- en winterklaar maken van uw zwembad als een check-up van de technische installatie kan u op CBC rekenen.

INSPIRATIE

Anchor 1

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Bent u op zoek naar een zwembad en wenst u hier meer over te weten? Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp welke besproken is in deze brochure? Maak een afspraak en kom naar onze showroom in Begijnendijk, waar onze specialisten u graag een geheel vrijblijvend advies geven

Ik wens meer informatie over:

Dank voor uw mail! Onze experts in terrasoverkappingen zullen u spoedig contacteren.

bottom of page