top of page

MEER DAN EEN SPEL VAN LICHT EN SCHADUW 

De bioklimatische pergola’s van CBC-terrasoverkappingen zijn buitenstructuren van aluminium, voorzien van een dak met zonnewerende lamellen die verstelbaar zijn met behulp van een afstandsbediening of in sommige gevallen handmatig.

Dankzij de rotatie van de lamellen kan een zeer comfortabele omgeving gecreëerd worden in elk seizoen, omdat u, afhankelijk van de invalshoek, zelf de mate van zonlicht en natuurlijke ventilatie in de onderliggende ruimte kunt bepalen, en dus de temperatuur kunt regelen.

GENIET VAN HET BUITENLEVEN. IN STIJL!

Het geraffineerde design van onze aluminium pergola's zal u versteld doen staan! Vega, bijvoorbeeld, is niet alleen veilig en bestand tegen regen, maar beschikt ook over verstelbare poten en de innovatieve functie waarmee u LED-verlichting in de buitenomtrek kunt aanbrengen. Zo wordt uw pergola ook 's nachts een lust voor het oog en een echte blikvanger voor de gevel van uw huis.

De basis configuratie is een uit aluminium opgebouwde vrijstaande structuur waarbij het dakgedeelte kan voorzien worden van een vouwdoek of van oriënteerbare lamellen.

Kedry Prime 02 (1).jpg
Kedry Skylife 05.jpg

KWALITEIT EN EFFICIËNTIE

Bij CBC-Terrasoverkappingen heeft u een ruime keuze aan bioklimatische pergola voorzien van aluminium lamellen die maximaal 150° kunnen draaien met behulp van een afstandsbediening. Deze CBC-terrasoverkapping is, wanneer gesloten, bestendig tegen regen.

CBC kiest voor de kwaliteit van KE. Deze terrasoverkappingen weerspiegelen grote aandacht op het gebied van kwaliteit, eenvoudige constructie, flexibel gebruik en soliditeit. Pergola's met een lineair en tijdloos design.

 

Ter inspiratie: deze KE Kedry Prime. Een terrasoverkapping die evenzo perfect past bij traditionele bouwstijlen als bij de meest hedendaagse.

HEDENDAAGS COMFORT VOOR BUITEN

Eteria, de dochter van de Zon en de nimf Clymene. Deze legende is de oorsprong van de naam van de handbediende bioklimatische pergola van CBC-terrasoverkappingen.

 

Een eenvoudig doch nobel model. Gemaakt van aluminium, met lamellen die maximaal 120° kunnen draaien. 


Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren: antraciet bijvoorbeeld of texture wit voor de creatie van een strakke doch aantrekkelijke atmosfeer. Maar ook warme houtkleuren die perfect passen bij uw woningstijl. U kiest maar.


De richting waarin de lamellen geopend worden, kan tijdens de aankoop worden bepaald: op deze manier kan worden gekozen voor meer bescherming tegen de zon of - in tegenstelling - voor zo veel mogelijk licht in de onderstaande ruimte, naargelang de klimaatomstandigheden of persoonlijke smaak.

Kedry Prime 01.jpg

INSPIRATIE

Anchor 1

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Contactformulier voor het aanvragen van informatie, technisch advies of een vrijblijvende offerte

Ik wens meer informatie over CBC-terrrasoverkappingen met:

Dank voor uw mail! Onze experts in terrasoverkappingen zullen u spoedig contacteren.

bottom of page