top of page
Isola 3 03.jpg

KE ISOLA 3 - MEER RUIMTE VOOR MEER BUITENLEVEN.

DESIGN IN BEWEGING

Dankzij CBC-terrasoverkappingen met opvouwbaar daksysteem geniet je het hele jaar door van je overdekte terrasoverkapping, poolhouse of pergola.

KARAKTERISTIEK. DESIGN.

Droomt u van een overdekte pergola met romantische bekledingen en gordijnen? Of bent u op zoek naar een meer eigentijdse stijl voor uw tuin of terras? Welke sfeer u ook wenst, wij kunnen voor u een pergola met plat dak op maat maken.

63041_02.jpeg
KE-Isola-3_immagine-6.jpeg

Onze aan de muur bevestigde en zelfdragende pergola's zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij de op afstand bedienbare functies.

Kies voor een waterbestendige dubbele overkapping bestand tegen regen of stoffen om de mate van zonlicht in uw ruimte te regelen.

EEN GEVARIEERDE IDENTITEIT

De mogelijkheid om oppervlaktes tot 550 x 700 cm te overdekken met slechts 4 palen en gespannen of trapeziumdoek, maakt deze uitvoering uniek. Bovendien wordt het doek uit één stuk vervaardigd.

Ook de 25 cm hoge voorbalk, de inbouwgoot van 12 cm en de geïntegreerde screens vullen de unieke eigenschappen van Maestro aan en benadrukken de strakke lijnen die typerend zijn voor de vormgeving van Corradi.

Omdat beide uitvoeringen  - doek of lamellen - gekoppeld kunnen worden zonder verdubbeling van het aantal kolommen, is het ook mogelijk om grote oppervlaktes op elegante wijze te overdekken.

KE.jpeg

 FUNCTIONALITEIT BOVEN ALLES

INSPIRATIE

Anchor 1

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Contactformulier voor het aanvragen van informatie, technisch advies of een vrijblijvende offerte

Ik wens meer informatie over CBC-terrrasoverkappingen met:

Dank voor uw mail! Onze experts in terrasoverkappingen zullen u spoedig contacteren.

bottom of page