KAMPENHOUT

Realisatie Kampenhout

In de zoektocht naar een gepaste terrasoverkapping bezochten deze klanten ook  de showroom van CBC.

Door ons breed aanbod en creatieve manier van denken en werken werden de gesprekken al snel verder gezet. Initieel zou enkel op het linkse terras een overkapping worden geplaatst. Na enkele gesprekken werkte het CBC ontwerpteam dit voorstel uit dat door de klant positief werd onthaald. Op het grote terras komt een Lamellenoverkapping met een screen, daaraan gekoppeld komen twee modules voor de woonkamer die minder diep zijn en naast een lichtregelend ook een esthetisch effect hebben.  Ter vervanging van de houten tuinschermen werkten we een in aluminium uitgevoerde sierwand geintegreerd om op die manier een mooi geheel te krijgen.

 

Naast de overkapping koos de klant ook voor CBC voor de aanleg van het gepolierde betonnen terras en een sauna van de wellness afdeling van CBC.