KEERBERGEN

Corradi Bioclimatics Alba: 4 m x 7,6 m

De klant zocht naar een oplossing om de bestaande klassieke overkapping te vervangen door een vaste overkappping. Evenwel met de nadrukkelijke wens om er geen veredelde veranda van te maken.

 

Ons voorstel met een Corradi Bioclimatics, bestaande uit twee modules van 4,50m werd zeer gesmaakt. Na onderling overleg werd de ganse structuur, frame en lamellen, in de kleur RAL 7035 gelakt. Dit bevorderde een naadloze integratie in de bestaande architectuur van het huis.

Een leuke eye-catcher zijn de links en rechts toegevoegde eikenhouten sierwanden met een lengte van 2m en bestaande uit verticaal gepositioneerde vierkante eiken balken van 12cmx12cm met een tussenafstand van 12cm.


De houten zijwanden vormen een esthetische knipoog naar de reeds bestaande  Ipe paden en terrassen rond de woning. De CBC-terrasoverkapping en het tuinontwerp sluiten zo wonderwel op elkaar aan.

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

 

Uw partner voor het ontwerpen en realiseren van exclusieve kwalitatief hoogwaardige

buitenruimtes op maat.

Met onze terrasoverkappingen creëren we een aangename omgeving om elk seizoen in te genieten. Door de hoogkwalitatieve afwerking bieden deze oplossingen meerwaarde voor zowel de professional als particulier.

NUTTIGE LINKS

CBC-TERRASOVERKAPPINGEN

Baalsesteenweg 50

3130 BEGIJNENDIJK

BELGIË

T +32 (0)16 60 46 17

sales@cbc-terrasoverkappingen.be

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 CBC-Terrasoverkappingen. Webdesign by Adds2marketing.com

Ond. nr.: BE 0884.604.564

Logo CBC-terrasoverkappinen